Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У Тростянецькому підрозділі поліції запроваджено інформаційну систему Custody Records

Дата: 28.12.2023 15:22
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Сьогодні заступник селищного голови Володимир Маснюк разом з т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Володимиром Олексюком ознайомився з роботою фронт-офісу у Тростянецькому відділі поліції №2 Гайсинського районного управління поліції.

Custody Records – автоматизована система обліку дій із затриманими особами. Вона забезпечує права громадян, які знаходяться під контролем поліції, а також самих правоохоронців, відповідно до європейських стандартів.

Це новий рівень дотримання прав людини в поліцейській діяльності, який мінімізує виникнення конфліктних ситуацій, гарантує надання правової допомоги затриманим особам та убезпечує поліцейських від безпідставних звинувачень.

У підрозділі розташований фронт-офіс, де фронт-офіцер готовий надати будь-які поліцейські послуги громадянам. Відвідувачі мають можливість отримати необхідну інформацію без зайвого очікування. Крім цього, тут є окрема кімната для прийому громадян.

Під час візиту до поліцейського відділення присутні мали змогу оглянути кімнату слідчих дій, де проводиться розмова із затриманими особами, а також кімнату конфіденційного побачення, в якій відбувається спілкування з адвокатом.

Зазначимо, що задля уникнення неправдивих звинувачень та порушення прав громадян приміщення оснащене системою відеонагляду, де цілодобово ведеться відеозапис.

Працівники відділення також розповіли присутнім про алгоритм роботи поліцейських з особами, які прибувають до відділення поліції, поінформували про надання допомоги і видачі довідок, реєстрацію затриманих у систематизованій електронній базі тощо.

Заступник селищного голови Володимир Маснюк підкреслив, що нові приміщення європейського ґатунку створюють гарні умови для роботи поліцейських і сприятимуть дотриманню конституційних прав затриманих громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних