Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзна нарада керівників закладів дошкільної освіти

Дата: 05.01.2024 19:38
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

Сьогодні, 5 січня відбулась інструктивно-методична нарада для керівників закладів дошкільної освіти Тростянецької селищної територіальної громади. 

Для проведення заходу свої двері гостинно відкрив Капустянський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) загального розвитку. Директор ЗДО, Корнієнко Наталія Олександрівна, провела оглядову екскурсію по закладу та поділилася досвідом організації безпечного освітнього середовища для вихованців.

Нараду розпочала начальник Управління освіти Тростянецької селищної ради Олена Пунько, яка інформувала присутніх про основні досягнення у роботі закладів освіти у 2023 році та акцентувала увагу на основних завданнях та викликах для галузі освіти громади у 2024 календарному році.

Про підсумки моніторингового дослідження Управлінням ДСЯО у Вінницькій області щодо створення у закладах дошкільної освіти внутрішньої системи забезпечення якості освіти, про стан виконання заходів з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу в межах Національної програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в закладах дошкільної освіти, про стан травматизму серед вихованців закладів дошкільної освіти у 2023 році присутніх ознайомила Тетяна Шаргородська, заступник начальника Управління освіти Тростянецької селищної ради.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Управління освіти Тростянецької селищної ради Галина Торбахевич інформувала про зміни у нормах чинного законодавства у питаннях кадрової роботи, наголосила на необхідності формування номенклатури справ закладу у відповідності до вимог ДСТУ.

Про зміни у законодавстві щодо зарахування, відрахування та переведення вихованців закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану, про необхідність дотримання вимог у формуванні справ ділової документації закладу освіти по завершенню календарного року керівників ознайомила Тетяна Шерстюк, головний спеціаліст Управління освіти Тростянецької селищної ради.

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Управління освіти Тростянецької селищної ради, Лідія Мурована акцентувала увагу директорів ЗДО на дотриманні норм та вимог законодавства щодо завершення та організованого початку бюджетного року у закладах дошкільної освіти.

На захід була запрошена Льоля Валентина Леонідівна, головний спеціаліст загального відділу Тростянецької селищної, яка акцентувала увагу керівників закладів дошкільної освіти на необхідності  забезпечення виконання норм харчування та дотримання вимог законодавства під час організації харчування.

 

Джерело: Управління освіти Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних