Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзна нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 11.01.2024 08:39
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

10 січня відбулась виїзна нарада для керівників закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади. 

Для проведення заходу свої двері гостинно відкрила Гордіївська гімназія Тростянецької селищної ради. Директор Гордіївської гімназії Тростянецької селищної ради Софія Кузь провела оглядову екскурсію по закладу та поділилася досвідом організації безпечного освітнього середовища для учнів закладу освіти.

Нараду розпочала начальник Управління освіти Тростянецької селищної ради Олена Пунько, яка інформувала присутніх про основні досягнення у роботі закладів освіти у 2023 році та акцентувала увагу на основних завданнях та викликах для галузі освіти громади у 2024 календарному році, про особливості використання освітньої субвенції 2023 року та розподіл субвенції на 2024 рік, про підсумки волонтерської допомоги від закладів загальної середньої освіти для ЗСУ протягом 2023 року.

Про підсумки моніторингового дослідження Управлінням ДСЯО у Вінницькій області щодо створення у закладах загальної середньої освіти внутрішньої системи забезпечення якості освіти, про стан виконання заходів з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу в межах Національної програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в закладах загальної середньої освіти, про стан травматизму серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023 році, про графік проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів у 2023-2024 навчальному році, про забезпечення участі закладів загальної середньої освіти у Вінницькій обласній шкільній спортивній лізі у 2023-2024 навчальному році  присутніх ознайомила Тетяна Шаргородська, заступник начальника Управління освіти Тростянецької селищної ради.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Управління освіти Тростянецької селищної ради Галина Торбахевич інформувала про зміни у нормах чинного законодавства України, наголосила на необхідності формування номенклатури справ закладу у відповідності до вимог ДСТУ.

Про облік дітей в закладах загальної середньої освіти та про облік та списання підручників керівників ознайомила Тетяна Шерстюк, головний спеціаліст Управління освіти Тростянецької селищної ради.

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Управління освіти Тростянецької селищної ради, Лідія Мурована акцентувала увагу директорів ЗЗСО про особливості організації початку бюджетного року у закладах освіти та дотримання вимог законодавства під час організації харчування.

 

Виїзна нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних