A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Зустріч митців ЛМО «ДЖЕРЕЛО»

Дата: 26.03.2024 10:23
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 

Багата талантами і благословенна Тростянецька земля. Покоління земляків читали, читають і читатимуть твори поетів. Адже Поезія підносить духовно, збагачуючи своїми відчуттями і неповторністю. Це підтвердила зустріч членів літературно-мистецького об’єднання «ДЖЕРЕЛО», яка відбулася в стінах нашої бібліотеки в рамках Національного тижня читання поезії.

До нас завітали місцеві поетки та поети: Тетяна Ясенчук, Юлія Соліна, Святослав Шур, Микола Прус, Іван Клименко та молодий надзвичайно талановитий поет Олександр Ватага. Присутні є лауреатами різних літературних премій, всеукраїнських фестивалів, авторами власних збірок, публікацій у колективних збірниках – альманахах і періодиці.

Гостей зустріла і щиро привітала провідний бібліотекар Абонементу для дорослих КЗ «Тростянецька СПБ» Анастасія Ліпніцька.

У теплій, щирій, відвертій, і навіть родинній атмосфері, за горнятком чаю, майстри та шанувальники поетичного слова читали власні самобутні поезії, а також ділилися думками та планами на майбутнє. Cама присутність поетів – творців завжди облагороджує дійсність. Сьогодні, пройнявшись настроями наших шановних поетів, наблизившись до їхнього світосприйняття, ми разом замислюємось над важливими проблемами, що хвилюють митців.

Поезія робить нас людьми, хочеться жити в її чарівному світі, любити красу, робити добро та примножувати духовне багатство свого народу.

Велике враження на всіх справила виставка - калейдоскоп «Поезія – храм вічності душі», на якій представлені і творчі роботи присутніх авторів.

Зустріч вчергове продемонструвала, що і в часи війни, і жорстоких випробувань саме література розраджує та підтримує дух українців, дає їм сили жити і боротися за перемогу. Щиро дякуємо всім поетам за тепло душі, за красу поетичного слова!

КЗ "ТРОСТЯНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних