A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась нарада щодо вирішення важливих питань сьогодення

Дата: 09.04.2024 09:39
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

09 квітня відбулася нарада селищного голови з керівниками структурних підрозділів апарату, виконавчих органів селищної ради, працівниками старостинських округів громади.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Про хід виконання розпорядження селищного голови від 03 листопада 2023 року №35-аг “Про інвентаризацію об’єктів нерухомого майна на території селищної територіальної громади” доповідала завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник.

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Віктор Погода інформував про інвентаризацію об’єктів нежитлової і житлової нерухомості, не переданих до комунальної власності.

Присутні заслухали інформацію головного спеціаліста управління фінансів селищної ради Галини Діденко про ефективне використання земельних ділянок фізичними та юридичними особами, своєчасна сплата земельного податку, орендної плати за землю, аналіз надходжень до бюджету (за 2022 – 2023 р.р.).  

Про ефективне використання енергоносіїв, зокрема вуличного освітлення доповіла головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Таїсія Федоришина.

На нараді також було обговорено актуальне питання щодо благоустрою на території старостинських округів.

За результатами наради буде дано протокольні доручення селищного голови старостам та керівникам структурних підрозділів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних