A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Інформаційне повідомлення про проведення повторних громадських слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 18.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради  повідомляє, що відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555,  відбудуться повторні громадські слухання щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні - «Детальний план території забудови земельної ділянки площею 2,8379 га, кадастровий номер 0524185900:01:004:0133, що знаходиться поза межами населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади з метою будівництва резервуару для технологічних вод» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

  1. Рішення сільської, селищної, міської ради про розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні:

Рішення 61 сесії Тростянецької селищної ради 8 скликання від 19 травня 2023 року №707 «Про розроблення детального плану території» (додається).

  1. Завдання на розроблення містобудівної документації на місцевому рівні:

Завдання на розроблення детального плану території забудови земельної ділянки площею 2,8379 га, кадастровий номер 0524185900:01:004:0133, що знаходиться поза межами населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади з метою будівництва резервуару для технологічних вод від 14 червня 2023 року (додається).

  1. Відомості про замовника та розробника проекту містобудівної документації на місцевому рівні та підстави для його розроблення:

Замовник розроблення детального плану території  – Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради (ЄДРПОУ 43942574).

Розробник детального плану території – Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІНЕКС» (ЄДРПОУ 35373895).

Підстави для розроблення детального плану території - рішення 61 сесії Тростянецької селищної ради 8 скликання від 19 травня 2023 року №707 «Про розроблення детального плану території».

  1. Інформацію про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них:

Громадські слухання відбудуться 30 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: 24342 Вінницька обл. Гайсинський р-н., с. Тростянчик, вул. Т. Шевченка, 1 в приміщенні  філії «Сільський Будинок культури с. Тростянчик» Тростянецького селищного комунального центру культури та дозвілля.

Громадські слухання здійснюються відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555 (із змінами).

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • Громадськість (члени територіальної громади, які зареєстровані або постійно проживають на території відповідного населеного пункту громади);
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові  особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

Під час реєстрації учасників громадських слухань та пропозицій (зауважень) громадськості організатором проведення громадських  слухань забезпечується ІДЕНТИФІКАЦІЯ фізичних осіб, представників юридичних осіб (з метою забезпечення реєстрації учасників громадських слухань необхідно при собі мати документ, яким забезпечується ідентифікація фізичних осіб та представників юридичних осіб).

Зауваження і пропозицій приймаються, як у письмовому вигляді, так і в електронному.

Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

Кожен учасник громадських слухань під час обговорення містобудівної документації має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.

  1. Інформацію про час і місце, де у вільному доступі протягом п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань (у тому числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях:

В паперовому вигляді:

  • з 22 по 26 квітня 2024 року з 08.00 по 17.00 год. за адресою: вул. Соборна, буд. 77, селище Тростянець, Гайсинський р-н, Вінницька обл., 24300, Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради.

В електронному вигляді:

  • Матеріали містобудівної документації опубліковані на офіційному вебсайті Тростянецької селищної ради https://trostyanec-gromada.gov.ua/.
  1. Інформацію про посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):

Відповідальні особи замовника розроблення містобудівної документації:

  • Погода Віктор Петрович, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради;
  • Колесник Наталія Леонідівна, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): вул. Соборна, буд. 77, селище Тростянець, Гайсинський р-н, Вінницька обл., 24300, Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради.

  1. Матеріали щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні в повному обсязі відповідно до визначеного в установленому законом порядку складу та змісту, крім інформації, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом:

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

 

Детальний план території забудови земельної ділянки площею 2,8379 га, кадастровий номер 0524185900:01:004:0133, що знаходиться поза межами населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади з метою будівництва резервуару для технологічних вод 

(ГРАФІЧНІ МАТЕРІАЛИ)

 

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ проєкту «Детальний план території забудови земельної ділянки площею 2,8379 га, кадастровий номер 0524185900:01:004:0133, що знаходиться поза межами населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади з метою будівництва резервуару для технологічних вод».

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь