A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведено групу зустрічі для прийомних батьків, опікунів, піклувальників

Дата: 25.04.2024 16:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

25 квітня завідувач відділення соціальної роботи КЗ «Тростянецький селищний центр надання соціальних послуг" Аліна Широкожухова провела в приміщенні Центру активності громадян Тростянецької селищної територіальної громади зустріч для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та піклувальників на тему: «Формування сімейних цінностей, традицій, організація дозвілля».

Мета зустрічі – сприяти усвідомленню прийомними батьками, батьками-вихователями значення сімейних традицій, цінностей у розвитку та вихованні дитини, ознайомити з принципами та особливостями організації і проведення сімейного дозвілля.

В ході роботи було розглянуто існуючі традиції, звичаї, цінності в кожній родині, їх роль та значення у формуванні культури та духовному житті сім’ї. Батьки обмінялися досвідом щодо різноманітних варіантів проведення змістовного сімейного дозвілля.

Також у зустрічі прийняла участь Світлана Савчук – головний спеціаліст начальник служби у справах дітей Тростянецької селищної ради, яка надала інформацію щодо особливостей забезпечення путівками на оздоровлення дітей і тематичних змін у державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на 2024 рік.

Подібні зустрічі необхідні для прийомних батьків та опікунів, піклувальників з метою формування позитивного ставлення до створення сімейного статуту, як основи формування сімейних цінностей, дотримання сімейних традицій, організації сімейного дозвілля, спільних ігор з дітьми та створення для цього відповідних умов та забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

 

КЗ «Тростянецький селищний центр надання соціальних послуг»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних