Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Низький уклін тобі, Герою! Тростянеччина попрощалась з Василем Очеретнюком

Дата: 12.06.2024 13:31
Кількість переглядів: 177

 

Фото без опису

Сьогодні жителі Тростянецької громади в живому коридорі, навколішки, низько схиливши свої голови, прощалися з 54-річним Василем Миколайовичем Очеретнюком,  тростянчанином і вірним сином України, який віддав своє життя за Батьківщину, за кожного з нас.

 Як завжди, зібралося чимало люду, бо дуже важливо, щоб кожна людина, яка живе в цій громаді, в країні, розуміла, що це прощання не просто з чоловіком, земний шлях якого закінчився. Він віддав своє життя завчасно, аби ми могли тут жити, насолоджуватися кожним днем. І це має бути великим моральним обов'язком кожного з нас - віддати шану Героям, дякувати загиблим воїнам щоденно, бо без їхньої самопожертви не було б такого спокою в нашому селищі.

Василь Миколайович Очеретнюк народився 14 січня 1970 року. Зростав у дружній багатодітній родині, де крім нього було ще шестеро дітей: три брати і три сестри. У Тростянці закінчив тоді восьмирічну школу, а нині – гімназію й вступив на навчання до Вінницького профтехучилища №7. Здобув спеціальність столяра. А потім пішов працювати в місцеве сільськогосподарське підприємство «Україна», звідки й був призваний в армію.

Після закінчення проходження строкової служби Василь Очеретнюк працював в АКПП «Перемога», ТОВ «Тростянецьхліб», у Києві, птахокомплексі Миронівського хлібопродукту, а останніх три роки - водієм ТОВ «Метр М».

У кожному колективі завжди мав авторитет: був відповідальним працівником та надійним колегою.

25 січня минулого року був мобілізований у Збройні Сили України. Молодший сержант Василь Очеретнюк служив водієм автомобільного відділення підвозу боєприпасів взводу матеріального забезпечення танкового батальйону військової частини А4689 21-ої окремої механізованої бригади. Служба була досить важкою, бо набої доводилося доставляти на небезпечні ділянки фронту. Однак Герой-захисник ніколи не скаржився.

4 червня 2024 року, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, в районі населеного пункту Новоселівка, Краматорського району, Донецької області він загинув, підірвавшись автомобілем на міні. Так закінчився земний шлях воїна.

Поховали військового з усіма почестями в Тростянці, на Витягайлівському кладовищі.

Вічна пам’ять нашому Захиснику та щирі співчуття родині!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних