Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Світ твоїх прав

Світ твоїх прав

  Щороку в перший день літа у світі і в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей – свято радості й надії. Ми дорослі повинні усвідомити, що турбота про дітей, пріоритети їх інтересів над нашими мають стати для нас філософією життя.

13:02 31.05.2019

Як  залучити  гранти для розвитку громади

Як залучити гранти для розвитку громади

Сьогодні,29 травня,на запрошення Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької, з навчальним візитом побували працівники Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування -  перший  заступник  керівника Секретаріату,завідувач Центру розвитку інвестиційної спроможності та залучення ресурсів Володимир Репей,директор центру комунікацій,зовнішніх зв’язків та залучення грантових ресурсів Ольга Оліник, координатор по написанню проектів, спеціаліст Секретаріату Вікторія Захарчук,які  надали навчальні рекомендації по написанню грантових проектів та залученню  додаткових коштів керівникам навчальних закладів   та працівникам структурних підрозділів селищної ради .

16:57 29.05.2019

Відбулися громадські слухання

Відбулися громадські слухання

10 вересня 2018 року відповідно до розпорядження селищного голови №49 від 01.08.2018 року в районному Будинку культури відбулись громадські слухання по питанню «Загроза безпеці життєдіяльності Тростянецької громади внаслідок забруднення атмосферного повітря викидами ДП «Тростянецький спиртзавод»». На слухання прибули 162 жителя селища, представники районної влади, районних служб, директор ДП «Тростянецький спиртзавод» Мариняко І.І., перший заступник начальника екологічної інспекції у Вінницькій області Осадчук І.С., начальник обласного управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хитрук В.О.

18:35 13.08.2018

Повідомлення

Повідомлення

В зв’язку з проведенням будівельних робіт по вул. Мічуріна (будівництво каналізації), можливі перебої з подачею питної води в мікрорайоні “Східний”, вул Мічуріна, Героїв України, Абрикосова, Козицького, Л. Костенко, Гоголя, Горького, Качурівська, Злагоди, Гагаріна, Суворова, Перемоги, Коцюбинського, Дзержинського, Могильчака, частина вул. Соборної від поліції до мосту. Просимо вибачення за незручності.

18:38 03.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних