Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено чергове засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Проведено чергове засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

25 липня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Людмили Червонецької, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Серед головних було розглянуто та прийнято рішення по питанню  затвердження нових тарифів на водопостачання та водовідведення. Відповідно до плану роботи виконавчого комітету селищної ради, члени виконкому проаналізували стан розгляду звернень громадян в Тростянецькій селищній раді, що надійшли у першому півріччі  2019 року, та прийняли відповідне рішення.  Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про відзначення в тростянецькій селищній ОТГ Дня державного прапора України,28-ї річниці незалежності України та Дня селища..    Також  членами виконавчого комітету було прийнято відповідні рішення по питаннях ,що стосувалися надання пільг по сплаті батьківської плати,виділення матеріальної допомоги на лікування,надання дозволу жителям селища на впорядкування адресного господарства,на знесення зелених насаджень,проведення земляних робіт та розміщення будівельних матеріалів тощо.

14:20 25.07.2019

В Тростянецькій селищній ОТГ готуються до відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня селища

В Тростянецькій селищній ОТГ готуються до відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня селища

      24 липня, під головуванням Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької, відбулось засідання оргкомітету з організації заходів, що проходитимуть в громаді Дня Державного Прапора України ,28-ї річниці незалежності України  та Дня  селища. Під час засідання було скоординовано дії відповідальних за святкування, уточнено план проведення  заходів на належному рівні.          Селищний голова ознайомила усіх присутніх із запланованими заходами, які будуть проходити у нашій громаді.          Відповідно до запланованих заходів, святкування розпочнеться 23 серпня з  тематичного заходу присвяченому Дню Державного Прапора України. Також відбудуться урочисті заходи з нагоди 28-ї річниці схвалення Акта проголошення незалежності України за участю керівництва громади, району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості. В ході урочистих заходів заплановано покладання квітів до пам’ятних знаків загиблим борцям за незалежність України .Релігійними організаціями будуть проведені  молебні за Україну та її захисників.     Найбільше дійство відбудеться 25 серпня,яке присвячене  Дню селища. В рамках заходу заплановано задіяти 7 різноманітних локацій. Родзинкою свята стануть дитячий парад та відкриття літньої сцени ,дитячого ігрового майданчика та площадки для скейтбордингу та велосипедів. Також в програмі заходу відбудеться концертна програма за участю місцевих та професійних аматорів сцени. Завершаться святкування святковим феєрверком та молодіжною дискотекою на центральній площі.

15:41 24.07.2019

В парковій зоні Тростянця будують літню сцену та дитячий ігровий  майданчик.

В парковій зоні Тростянця будують літню сцену та дитячий ігровий  майданчик.

      Як уже повідомлялось раніше, Тростянецькій  селищій об’єднаній  територіальній громаді,  на звернення Тростянецької селищної ради   і  жителів громади до Прем`єр міністра України Володимира Гройсмана  та Народного депутата Миколи Кучера,   розпорядженням  Кабінету Міністрів України  № 500-р від 10 липня 2019 року  «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» виділено кошти  у сумі 2млн 800 тис грн., у тому числі: 1млн 320тис. грн. на     реконструкцію дитячого ігрового майданчика в центральному парку в смт Тростянець  та 1млн.480тис. грн. на нове будівництво літньої сцени та павільйонів для глядачів в центральному парку селища. Сьогодні,23 липня, відповідно до виготовленої проектно-кошторисної документації   розпочалось будівництво зазначених рекреаційних об’єктів . В парковій зоні селища працює підрядна організація та  спецтехніка. Будівництво третьої черги  планується завершити до Дня селища.

16:23 23.07.2019

Дитячому майданчику  та літній сцені  бути

Дитячому майданчику  та літній сцені  бути

      На звернення Тростянецької селищної ради   і  жителів громади до Прем`єр міністра України Володимира Гройсмана  та Народного депутата Миколи Кучера  по питанню будівництва літньої сцени та дитячого ігрового майданчика  в центральному парку  смт.Тростянець,розпорядженням Кабінету Міністрів України  № 500-р від 10 липня 2019 року  «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій»  Тростянецькій  селищій об’єднаній  територіальній громаді виділено кошти  у сумі 2млн 800 тис грн., у тому числі: 1млн 320тис. грн. на     реконструкцію дитячого ігрового майданчика в центральному парку в смт Тростянець  та 1млн.480тис. грн. на нове будівництво літньої сцени та павільйонів для глядачів в центральному парку селища. Відповідно до виготовленої проектно-кошторисної документації  розпочинаються роботи  по реалізації даних проектів.

17:19 18.07.2019

В Тростянецькій  ОТГ продовжується робота по впровадженню роздільного збору твердих побутових відходів

В Тростянецькій  ОТГ продовжується робота по впровадженню роздільного збору твердих побутових відходів

    Уже впродовж двох років  Тростянецька селищна рада впроваджує роздільний збір твердих побутових відходів. Питання збору та утилізації  ТПВ на території громади є пріоритетним. У 2017 році Тростянецька селищна рада стала переможцем 14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад «Впровадження роздільного збирання побутових відходів в селищі Тростянець», а в 2018 році –переможцем 15 обласного конкурсу проектів «Впровадження роздільного збирання побутових відходів в Тростянецькій ОТГ». Основним завданням проектів  є сформувати у жителів громади дбайливе ставлення до екологічного стану довкілля та раціонального поводження з твердими побутовими відходами.        З метою реалізації проектів по роздільному збору твердих побутових відходів придбано 41 контейнер, з них: металевих-31,сітчастих-10.   На даний час  в громаді облаштовано та функціонує  10 майданчиків по 4 контейнери. Контейнери   встановлені  та закріплені на  бетонованих майданчиках, захищені сіткою.    Сьогодні жителі громади  підтримують ініціативу селищної влади  та вчаться користуватися новими сміттєвими баками за призначенням, в контейнер для пластику – пляшки, для скла – скло, а для паперу – папір.   Роботи по встановленню майданчиків для роздільного збору ТПВ продовжуються.

17:04 18.07.2019

Бухгалтерів вітали з професійним святом

Бухгалтерів вітали з професійним святом

16 липня -  професійне свято людей, без яких  не можлива господарська діяльність жодного підприємства, установи та організації - День бухгалтера в Україні.      З нагоди професійного свята працівників бухгалтерських служб Тростянецької селищної ОТГ  привітала селищний голова Людмила Червонецька.      Звертаючись до присутніх бухгалтерів Людмила Іванівна  подякувала    за скромну, але вкрай необхідну працю, яка визначається найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю та принциповістю, та побажала   міцного здоров’я, Божого благословення, щастя, благополуччя, невичерпних сил, наснаги, а також великого успіху, який супроводжуватиме  у всіх справах та починаннях.

12:51 16.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних