A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали з  95-літнім ювілеєм

Привітали з 95-літнім ювілеєм

11 липня  свій 95-літній ювілей святкує ветеран праці Ядвіга Мар`янівна Заганяч з смт. Тростянця. З цієї приємної нагоди за дорученням голови Тростянецької селищної ОТГ Людмили Червонецької  щирими словами, квітами і дарунками ювілярку вітала делегація селищної ради на чолі з головою ради ветеранів Аллою Ігорівною Голенченко  Ядвігу Мар`янівну  з Днем народження. Вітаючи іменинницю  вручили їй подяку за невтомну працю, активну життєву позицію та з нагоди 95-ти річчя з Дня народження та побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.  У цей святковий день  в теплому колі  іменинниця розповідала про свій життєвий шлях. Ядвіга Мар`янівна народилася у далекому 1924 році, працювала в торгівельній галузі. Чимало подій довелось пережити в своєму житті цій мужній жінці. Адже саме на долю її покоління випали роки голодомору, Другої світової війни, повоєнного лихоліття. Разом з чоловіком виховали доньку. На жаль, з роками не міцнішає здоров’я, та у всьому ювілярці допомагає донька та онуки. Ядвіга Мар`янівна подякувала за привітання. Було приємно споглядати щасливі очі ювілярки.

15:16 11.07.2019

Благоустрій в Демидівці

Благоустрій в Демидівці

   Благоустрій — це візитівка  кожного населеного пункту. Варто  зауважити, що стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села, селища чи міста — це в першу чергу оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Більше того, це показник рівня участі місцевої громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою населеного пункту.      Основний  акцент  на сьогодні  в  Демидівці  робиться  на   покращення  благоустрою  села. Спільними  зусиллями   влади  і  жителів села    відремонтовано  автобусну  зупинку в  центрі  села. Працівники  комунальної  служби   докладають  зусиль  та творчості, аби    їхній  парк  був  привабливим, ошатним, став  місцем  відпочинку для  односельчан. Кожний,хто  долучився  до робіт по благоустрою , вніс  свій  вклад  в  приведення  села  до  належного  стану.

14:04 10.07.2019

Відбулася позачергова сесія Тростянецької селищної ради

Відбулася позачергова сесія Тростянецької селищної ради

         09 липня 2019 року під головуванням Людмили Червонецької відбулася 27 позачергова сесія  Тростянецької селищної ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання взяли участь 15 депутатів селищної ради, керівники відділів, що причетні до підготовки проектів рішень сесії . На порядок денний було винесено 12 питань. Серед яких депутати затвердили Програму «Комплексної підтримки сім`ї, запобігання домашньому насильству,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків,попередження торгівлі людьми», внесли зміни до рішення 14 сесії селищної ради 7 скликання від 21 грудня 2018 року №123 «Про місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».  Також розглянули та затвердили 8 земельних питань,які стосувалися затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачі земель у безкоштовну власність, припинення права користування земельними ділянками шляхом розірвання договору оренди землі та ін.

10:42 10.07.2019

Розпочали роботи щодо поліпшення екологічної ситуації в громаді.

Розпочали роботи щодо поліпшення екологічної ситуації в громаді.

     08 липня 2019 року в приміщенні ДП «Тростянецький спиртовий завод» за участю в.о директора підприємства Б.Білейчука, представників: ТОВ «САНВОТЕР КОНСТРАКШЕН», ДУ «Вінницький обласний лабораторний Центр МОЗ України»,директора ПрАТ "Біолік" з м. Ладижин  П. Сандула, голови Тростянецької  селищної ОТГ  Л. Червонецької та представників громадськості Тростянця  і Ладижина проведено виробничу нараду по питанню застосування препарату "Оксидол" на полях фільтрації ДП «Тростянецький спиртовий завод» щодо знешкодження зловонного запаху та поліпшення екологічного стану в селищі. Також, працівниками обласного лабораторного центру було відібрано проби в повітрі до застосування препарату.      Сьогодні,09 липня, 50 кг біорегенератора "Оксидол"  розпочали  вносити  на 20 га полів фільтрації. Науковці мають чітке твердження, що зловонний запах  зникне за 6-9 днів. Це мають відчути жителі громади. Про результати проведеної роботи будемо повідомляти.

14:01 09.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних